Alla nyheter

Milonga Drabanten med DJ Jessica C. (16/2)

Milongorna på Drabanten har kommit igång och många glada dansare har dansat till våra egna DJ:s. och härnäst, det vill säga fre 16/2, kommer vi att få dansa till tandor av gäst-DJ Jessica Carleson från Stockholm! Varmt välkomna på Milonga Drabanten!

Missa inte Milonga Drabanten med DJ Jessica!

(Veckan efter Jessica, dvs fre 23/2, är det kursavslutning och knytkalas – då spelar DJ Peter Schütz! På knytkalaset är inträdesavgiften ”mat för två” i stället för vanlig inträdesavgift. Ta med något som är lätt att bjuda på och glöm inte att ta hem skålar och serveringsfat m.m.)

Årsmöte mån 12/2 på Tiunda

Cambalaches medlemmar kallas till årsmöte!

Plats och tid: mån 12/2 kl. 19.00 Tiundaskolans stora danssal.

År 2024 är ju ett jubileumsår för Cambalache så under mötet kommer vi att bjuda på lite fika och tårta! Efter mötet finns möjlighet att delta i måndagspraktikan och danssalen är bokad till kl. 22.

Kallelsen skickas via vårt nyhetsbrev (Mailchimp), men observera att du ska vara medlem för att kunna delta i mötet! Så kom ihåg att betala medlemsavgiften och köp gärna terminskort till praktikorna! Årsmöteshandlingarna finns digitalt HÄR.

Januari 2024

  • Start för Tiunda– respektive Brantingpraktikorna blir efter trettondagen den 8 resp. 10/1 2024.
  • … och som sig brukar kommer vi att ha ett terminskort för praktikorna att köpa på hemsidan. Terminskortet kommer att finnas lagom till terminsstart. Ju tidigare du köper terminskortet desto billigare blir det per träningstillfälle 🙂
  • Tangokurs, steg 3, och fredagsmilongorna på Drabanten börjar 19/1 2024.

Kursavslutning med knytkalas 15/12!

Cambalaches tangokurs, steg 2, har sitt sista kurstillfälle på fredag (15/12) och då blir det kursavslutningsfest med KNYTKALAS!

INTRÄDESAVGIFT ÄR MAT FÖR TVÅ. Det behöver inte vara ”hembakat”, så man behöver inte stressa för det, men ta med något som är lätt att servera och ställa fram. Glöm inte att ta hem dina serveringsfat, skålar m.m. Obs. vi har inte bokat köket så välj något som inte behöver värmas.

Kvällens tandor spelas av den fantastiske DJ Henrik! Varmt välkomna!