Alla nyheter

Praktilonga Drabanten fre 27/1

Nu i början av 2023 testar Cambalache med milonga bara varannan vecka. Denna kväll är alltså INTE en milonga utan en PRAKTIKA eller en PRAKTILONGA.

Vad? Vi hoppas att deltagarna tar möjligheten att öva på något som de vill bli förbättra, t.ex. grundteknik eller en sekvens från en kurs. Öva gärna aktivt med flera danspartners!

Musik? Åke och Sandra, som har kurs 3, står för musiken.

Avgift? Praktikaavgift (40 kr medlem /60 kr övriga) eller terminskort. Du hittar terminskortet på hemsidan: https://www.cambalache.se/kurser-event/

Fika? Ingen finare dukning men vi kan ta fram hett vatten, pulverkaffe och te. Vill du äta något till kaffet är det bra att ta med eget fika eller mellanmål.

Kom gärna med och testa detta nya koncept så att vi kan bestämma oss för hur vi ska ha det framöver!

Tid: kl. 20-22
Avgift: 40kr medlem, 60 kr övriga eller terminskort
Plats: Drabanten

Vårterminens första Milonga Drabanten 20/1

Med gäst-DJ Giovanni Vincenti (Stockholm)
Efter en lång paus är det äntligen dags för en milonga på Drabanten! Denna kväll börjar även Kurs 3 och som vanligt behövs det några extra händer att bära in bord och stolar efter att kursen har tagit slut kl. 20.00. Musiken kommer igång så snart allt är färdigt.

Vanlig inträdesavgift: 50 kr medlem / 80 kr icke-medlem.

Varmt välkomna på årets första Milonga Drabanten!  

OBS: Cambalache testar nu att ha milonga varannan vecka, vilket innebär att det inte är någon milonga den 27/1! Den 27/1 är det socialdans i form av en praktika/praktilonga som gäller.

Årets sista Milonga Drabanten 16/12

Kurs- och terminsavslutning, knytkalas och gäst-DJ Anna-Stina 
Då det är kursavslutning blir det knytkalas och UppsalatanguerXs bes ta med något som är enkelt att bjuda på och som inte behöver värmas eftersom vi inte har bokat köket. Ps. Glöm inte att ta hem dina skålar, serveringsfat m.m.!

Inträdesavgiften till denna milonga är antingen ”mat för ca två personer” eller vanlig inträdesavgift 50 kr medlem / 80 kr icke-medlem. T.ex. Besökande utifrån behöver inte ta med sig något, det kommer att finnas gott om godsaker att mumsa på! 

Musiken spelas av gäst-DJ Anna Stina Oscarson, vilket vi ser fram emot, så varmt välkomna på årets sista Milonga Drabanten!  

Lokaländring! WS-helg sön 27/11

OBS! Schemat för Nadias & Luis workshophelg har ändrats lite vad gäller söndagens lokal och schema! Alla workshops, både lördag och söndag, äger nu rum på Tiundaskolan. Se nedan!

LÖR 26/11 – TIUNDASKOLANS DANSSAL

kl. 11-12.30 WS1: Basic elements

kl. 13-14.30 WS2: Rhythmical sequences

kl. 15-16.30 WS3: Studying the giro

SÖN 27/11 – TIUNDASKOLANS DANSSAL

kl. 13-14.30: Vals

kl. 14.30-16: Milonga

Temakurs Milonga Basics 14/11 & 21/11

Danuta T. och Madde håller korta introduktioner till grunderna i milonga vid två tillfällen: den 14/11 och 21/11 klockan 20-20.30. De som vill träna själva från 20.00 har möjlighet att göra det i förrummet den tiden. Välkomna att träna milonga med Danuta och Madde!