Vårmilonga 2022 ”La vie en rose”

Höstterminens största tangofest här i Uppsala: Workshops med Nadia Tapia & Luis Angel Rojas, livemilonga med Tangarte & DJ Berit Eklund!

Ta fram kalendern och skriv in helgen 26-27/11 för då blir det en fantastisk workshophelg med gästlärarna Nadia Tapia (Chile) & Luis Angel Rojas (Argentina). 

lördagkväll ordnas det en dunderfest när det blir milonga med livemusik av Tangartehela uppsättningen med ÅTTA musiker! Och när orkestern inte spelar, ser vår DJ Berit Eklund till att det inte går att sitta still!

Nadia Tapia, ursprungligen från Chile, och Luis Angel Rojas, ursprungligen från Argentina, bor, dansar och undervisar i Finland och kommer nu på sitt första besök till Sverige! Det blir således workshops under lördag och söndag, eventuellt även några privatlektioner. På festmilongan på lördag har våra maestros en uppvisning som ni inte får missa!

Mer information kommer! 
 
Arrangör: Tangogruppen Cambalache tillsammans  och NBV
Välkomna på Vårmilonga med Cambalache 14-15/5! Det blir workshops med Katalin Czidor och Tihamer Bogdan och festmilonga med DJ Pino Dangiola. Mer info kommer!