Kursavslutning med knytis 20/10 & Mi Primera Milonga 27/10

Denna fredag 20/10 är det kursavslutning för tangokursen, steg 1, och det firar vi med en liten KNYTKALAS!

Inträdesavgiften denna kväll är MAT FÖR TVÅ. Ta med mat för två och gärna något som är lätt att bjuda på. Obs. Köket är inte bokat så det går inte att värma mat. Glöm inte att ta hem dina serveringsfat, skålar m.m.!

Hållpunkter, som vanligt: kl. 18.30-20.00 Sista kurstillfället för Steg 1, ca kl. 20.15-20.30 Milongan börjar, kl. 23 Milongan slutar.

Kvällens DJ är Madde. Varmt välkomna!

—————————————————————————-

Ge din dans ett lyft!
Kom på MI PRIMERA MILONGA fredag 27/10 kl. 19.30-23 – med DJ Åke

Mi Primera Milonga – Min första milonga – går ut på att de som är nya i tangon ska våga komma på sin första milonga! Musiken hålls på en nybörjarvänlig nivå och alla ska känna sig välkomna och trygga på golvet. Vi önskar så klart att ALLA vill komma och dansa, såväl de nya som de ”gamla”, och att alla dansar med alla. Tänk dock på tangoetiketten: ingen ska ”lära ut” något på en milonga – en milonga är en danskväll och inte t.ex. en praktika.

Kvällen börjar med en kort temakurs kl. 19.30-20.00 med Åke och Sandra. Temakursen har temat ”dansflöde och utrymme” dvs. konsten att kunna dansa i dansflödet, speciellt på trånga golv, och ändå kunna behålla en variationsrik och dynamisk dans. Temakursen ingår i kvällens inträdesavgift. (Våra egna nybörjare från Steg 1 har gratis inträde.)